Termene de garantie

TERMENE DE GARANTIE, conform L.449/2003: 1 lună pentru bijuteriile din metal comun, placate cu aur argint;

Garantia  nu acopera deficientele produsului cauzate de actiuni/inactiuni nepermise precum:

  • activitati sportive, profesionale, casnice;
  • transport;
  • manipulare;
  • exploatare;
  • punere in functiune;
  • purtare; pastrare; depozitare; curatare, intretinere si reparare neautorizate de o alta unitate de service ;
  • neindeplinirea termenilor si conditiilor prezente; expunerea produsului la uzura sau imbatranire, la contactul cu medii distructive care uzeaza premature produsul, precum: praf, fum, foc, abur, ploaie acida, substante chimice precum: substante caustice, solventi, inalbitori, produse petroliere, adezivi, acizi, saruri, produse cosmetice sau produse de curatare, clor sau substante care contin clor, inclusiv apa care le contine;
  • Prin astfel de actiuni/inactiuni se pot produce deficiente functionale si/sau structurale ale produsului, de aspect, de textura, precum: abraziuni, impregnari, deformari, ruperi, desprinderi, pori, fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, etc.

Folosirea normala a produselor care contin elemente din piele naturala confera pielii natural o patina naturala specifica, unica. Vopseaua elementelor din piele sa poate impregna pe alte obiecte sau invers, iar acest efect nu este reversibil.

Nu recomandam pretratarea sau curatarea elementelor de piele/textile doarece se va modifica aspectul/textura acestora. In cazul in care Cumparatorul isi asuma astfel de actiuni nepermise, recomandam sa le testeze pe o suprafata mai putin vizibila a produsului. Obiectele ascutite, taioase, voluminoase, grele si altele asemenea nu trebuie purtate in interiorul produselor de tip genti sau accesorii, intrucat le pot deteriora ireversibil, excesiv in conditii de umiditate. Pentru curatarea produselor poate folosi un material textil moale si foarte putin umezit.

Produsele cu fete textile se pot curata de praf cu o perie nu prea aspra (perie de haine), curatata si uscata. In caz de contact accidental al oricarui produs cu substante care-i pot cauza deficiente, acesta trebuie doar tamponat usor cu un material textil moale.